Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@04:59:13 GMT

اجرای طرح «افق» در ۱۳ بقعه متبرکه شاخص استان اصفهان

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۵۸۹۹۰

اجرای طرح «افق» در ۱۳ بقعه متبرکه شاخص استان اصفهان

حجت الاسلام صادقی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به طرح جامع «افق» با در راستای نیل به اهداف اجتماعی، فرهنگی و قرآنی ابراز داشت: کلمه «افق» در واقع سرنامی از سه واژه اجتماعی، فرهنگی و قرآنی است و این طرح در ۱۳ بقاع متبرکه شاخص در استان اصفهان اجرا می شود.

وی با برشمردن اهداف طرح «افق» افزود: این طرح در نظر دارد با تقویت کارکردهای اجتماعی، فرهنگی و قرآنی در راستای تبدیل بقاع متبرکه و امامزادگان به قطب فرهنگی، زمینه حضور و مشارکت فعال جوانان و نیروهای متعهد و ارزشی در عرصه فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی را فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل اوقاف و امور خیریه اصفهان بیان داشت: در طرح «افق» سعی شده تا از ظرفیت تشکل های مردمی و هیئت های مذهبی در راستای تقویت مشارکت شهروندان، زائرین و مجاورین در راستای مقابله با آسیب های اجتماعی اهتمام لازم صورت گیرد.

وی با اشاره به الگوسازی خدمات اجتماعی متناسب با آموزه های دینی و شاخص های مذهبی در ترویج معارف و علوم قرآنی و تدوین اندیشه گفتمان انقلاب اسلامی تصریح کرد: با ارتقای بقاع متبرکه که پیش تر نیز دارای مراکز فرهنگی و قرآنی بودند در صدد رساندن کمک ها و اجرایی کردن نیات واقفین خیراندیش خواهیم بود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه اصفهان با اشاره به آستانه مقدسه حضرت زینب بنت موسی بن جعفر (ع)، آرامگاه علامه مجلسی، آستان مقدس امامزاده محسن (ع)، امامزاده آقا علی عباس، امامزاده سلطان علی محمد باقر در مشهد اردهال کاشان، آستان مقدس امامزاده محمد هلال ابن علی (ع) و به همراه دیگر بقاع متبرکه شاخص که میزبان طرح افق خواهند بود، ابراز داشت: در گذشته ۴۰ مرکز امکان خدمات فرهنگی و قرآنی را فراهم می کردند که در بازبینی صورت گرفته استان اصفهان تکنون طرح «افق» را در ۱۳ بقعه متبرکه برگزار کند.

وی افزود: امیدواریم با رویکرد آسیب شناسانه به مسایل اجتماعی در طرح جامع «افق»، موضوع محرومیت زدایی را هم پیش ببریم و ضرورت زندگی اجتماعی بر آموزه های قرآنی را از طریق طرح مذکور برای شهروندان، زائرین و مجاورین فراهم کنیم.

کد خبر 4640659

منبع: مهر

کلیدواژه: امامزاده رضا صادقی سازمان اوقاف و امور خیریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۸۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان

به گزارش خبرگزاری مهر، در راستای برنامه پیشگیری‌های رشدمدار و نظام مراقبت ملی دانش‌آموزی و با هدف بررسی آسیب‌های خاص حوزه دانش‌آموزی و نحوه مداخلات پیشگیرانه جلسه‌ای با حضور متولیان آموزش و پرورش، بهزیستی و پلیس فتا تشکیل شد.

سید هادی مصطفوی، سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان در این جلسه با اشاره با آسیب‌های شناسایی شده در مدارس و حوزه دانش آموزی عنوان کرد: مسائل مربوط به ترک و بازماندگی از تحصیل، پیشگیری از خشونت، پیشگیری از خودکشی، جرایم و آسیب‌های فضای مجازی، استعمال دخانیات و موارد مبتلابه جامعه دانش آموزی در رصد این معاونت بوده و تلاش داریم با حساسیت و اتخاذ تدابیر پیشگیرانه در جهت کاهش موضوعات مورد اشاره که امنیت روانی مدارس و جامعه را می‌تواند دچار آسیب نماید، اقدام نمائیم.

وی با اشاره به اینکه حوزه آموزش و پرورش بعد از حوزه خانواده یکی از مهمترین نهادهای اجتماعی است، بیان کرد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان تلاش دارد با هدف تسهیل تعامل این دو نهاد در تربیت فرزندان و آینده‌سازان این مرز و بوم برای رسیدن هرچه بیشتر به جامعه‌ای سالم و شکوفا نقشی درخور را ایفا نماید؛ زیرا مسائل روانی و تربیتی دانش‌آموزان دغدغه‌ی خانواده‌ها، مسئولین و همه است.

مصطفوی با اشاره به اینکه آشناسازی دانش آموزان با قوانین و آسیب‌های اجتماعی می‌تواند گام بلند و مهمی در پیشگیری از مسائل حوزه دانش‌آموزی داشته باشد، تشریح کرد: در راستای این هدف معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در طرحی ابتکاری اقدام به «راه‌اندازی ایستگاه قانون» در سطح شهر نموده و در فاز بعدی این طرح، مدارس و ادارات استان هم تحت پوشش نیز ایستگاه قانون می‌گیرند که در مدارس بطور خاص قرار است جایگاه و تابلوهایی متناسب با محیط مدارس طراحی و نصب گردند تا به صورت دوره‌ای قوانین و موضوعات احصا شده در آنها نصب و پیاده‌سازی گردند و دانش‌آموزان با مطالعه آن موارد سطح دانش خود را در حوزه سوادرسانه‌ای و فضای مجازی، قوانین، مضرات استفاده از مواد دخانی و … بالا ببرند.

وی همچنین از اجرای طرح قاضی مدرسه از مهرماه سال جاری خبر داد و خاطر نشان کرد: در نظر داریم بصورت فازبندی شده هیئت‌های صلح‌یاری دانش‌آموزی را در تمامی مدارس استان راه اندازی نمائیم تا از ظرفیت جامعه دانش‌آموزی در بحث هیئت‌های صلح و صلح‌یاران استفاده گردد و این صلح‌یاران متولی رفع اختلافات در مدارس خود شده و اقدامات مناسبی در کاهش و پیشگیری از مسائل بردارند.

کد خبر 6099756

دیگر خبرها

  • بررسی روند اجرای طرح‌نور و عفاف و‌حجاب در خوی 
  • واگذاری کاروانسرای شاه عباسی و قلعه صمصامبه بخش خصوصی
  • بزرگترین نمایشگاه قرآن کریم در کابل به ایستگاه آخر رسید
  • جزییات بیشتر قطع یک درخت خطرساز در روستای کیسم آستانه اشرفیه
  • طرح نور در راستای مطالبه مردمی
  • رونمایی از نشریه منش استادی با محوریت اساتید قرآنی درمشهد
  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • اجرای ۳۰ برنامه فرهنگی، هنری و اجتماعی به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر
  • ۱۰۰ برنامه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مرکزی هدفگذاری شد
  • اخذ سند مالکیت امامزاده بی‌بی خدیجه خاتون(ع) شهرستان میبد